Garni hotel Nota, podignut na mestu nekadašnje fabrike muzičkih instrumenata, u porodičnom je vlasništvu i predstavlja urban gradski spoj modernog dizajna i tradicionalnog gostoprimstva. Smešten u mirnom delu Vračara, jednom od najlepših delova Beograda, idealno je lociran kao polazna tačka za razgledanje grada, ali i za odmor, uzevši u obzir blizinu zelenih oaza i gradskih odmarališta. Neposredna blizina autoputa, kao i obezbeđen besplatan parking sa video nadzorom u okviru hotela, čini nas idealnim izborom i za goste koji prestonicu posećuju poslovnim povodom.

Gostima hotela su na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba i 4 apartmana sa po dve odvojene sobe (dnevnom i spavaćom sobom). Za potpunu udobnost i komfor sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, nečujnim mini-barom, sefom, telefonom, LCD televizorom sa kablovskim programom, fenom, peškirima i standardnom hotelskom kozmetikom. Opustite se kao kod kuće u svakoj našoj sobi osvetljenoj dnevnom svetlošću. Svim gostima je besplatno dostupna Wi-Fi konekcija, kao i parking mesto pod video nadzorom.

U sklopu hotela nalazi se i restoran u kom ćemo imati priliku da ugodimo svim vašim čulima. Gastronomske čarolije pripremamo s ljubavlju od hrane proizvedene u Srbiji, u kuhinji opremljenoj prema najsavremenijim svetskim standardima.

U ponudu smo uvrstili I bogatu selekciju kako domaćih, tako i internacionalnih pića. Restoran raspolaže sa 300 mesta za sedenje I dodatnih 150 u bašti, kao i igralištem za decu.

Besprekorna usluga je imperativ ugostiteljstva, a naše ljubazno osoblje dostupno je 24h i spremno da odgovori na svaki vaš zahtev ili reši nedoumicu. 

Budite naš gost i dozvolite da Vam boravak u Garni hotelu Nota učinimo iskustvom za pamćenje!

Posetite Garni hotel Nota i osetite duh pravog hedonizma!

ADRESA: GRČIĆA MILENKA 8, BEOGRAD, SRBIJA

KONTAKT TELEFONI: +381 11 45 27 493 / +381 66 530 5070

 

Direktor

Vukašin Ćulafić

SOBA

APARTMANA

REKLI SU O NAMA

POHVALE GOSTIJU

Super osoblje, fenomenalna usluga, higijena na visokom nivou.
Rado ćemo opet biti vaši gosti.

Marija Marinković

It was pleasure to be first guest in the new hotel.
Great stuff, accommodation, everything…

Diana Smith